Hem/KULLARO
logotop01a
kullaro

KULLARO

Om Kullaro

Med passion, envishet och diabas som grund skapar vi kontrastrika och tidlösa former och föremål där vart och ett har sitt eget uttryck. Sin egen särart. Oftast kombinerat med andra material, som förhöjer och förskönar på ett oväntat sätt. Vår vision är att varje smycke, varenda möbel och konstverk har en del av vårt hjärta och själ inpräglad i sig. Timmar, dagar och ibland veckor använder vi för att ge diabasen den form och känsla som det historiska arvet kräver. En tidlös och kravlös kärlek. Att beundra och bejaka. Att behålla eller ge bort. Från generation till generation.

Besök oss

Vår butik & showroom ligger i Lönsboda, nordöstra Skåne, platsen där den unika och vackra diabasen nådde dagsljus och än idag bryts. Hit välkomnar vi hjärtligt både enskilda besökare och sällskap för att ta del av våra diabasprodukter.  

Om man är en grupp som är nyfiken på att veta lite mer om Kullaro och diabas tar vi gärna emot gruppbesök (tyvärr ej skolklasser) där vi under ca 15 min berättar om vårt arbete, tankar om olika produkter och vår stora passion för diabas och form. Gruppbesöken är kostnadsfria och vi ser gärna att man är minst 15 personer.  

Vill man spendera en dag i diabasens tecken hittar man även caféet och museet Svarta Bergen några få kilometer i väg.  

kullaro1
skärmavbild 2023 03 30 kl. 08.41.43

Har du några frågor? Maila eller ring så hjälper vi dig gärna.

Tele: +46 (0)479-80013
E-post: info@kullaro.se

Kullaro Form & Inredning AB
Tommabodavägen 5
280 70 Lönsboda